Textiel bedrukken dat niet gaat bloeden

Textiel bedrukken dat niet gaat bloeden

Als u kleding laat bedrukken, is het belangrijk dat de bedrukking er professioneel en strak uitziet, maar ook dat het er ook zo uit blíjft zien. Wat u beslist niet wilt, is dat de textiel gaat bloeden. Bij Klunder Screen & Digital Print kunnen we ervoor zorgen dat dat niet gaat gebeuren en dat de bedrukking op uw kleding perfect in vorm blijft!

Het bloeden van textiel, wat is dat eigenlijk?

Het bloeden van textiel kan niet alleen voorkomen als u uw kleding via transfertechnieken laat bedrukken, maar ook wanneer u uw kleding rechtstreeks laat bedrukken. Als textiel gaat bloeden, is er sprake van verlies of verandering van de kleuring. Dat wordt veroorzaakt doordat het pigment van de stof door de inktlaag heen werkt. Als gevolg daarvan vloeien kleuren in elkaar over, waardoor de oorspronkelijke bedrukking van de kleding haar vorm verliest en de professionele uitstraling van bedrukte kleding verloren gaat. Als u net uw kleding hebt laten bedrukken voor uw werknemers op de werkvloer of voor op een beurs, is dat wel het laatste waarop u zit te wachten…

Klunder kan kleding bedrukken die niet gaat bloeden

Wilt u kleding bedrukken en ervan verzekerd zijn dat de kleuren op hun plek blijven en niet in elkaar overvloeien? Dan bent u bij Klunder Screen & Digital Print aan het goede adres! Wij bedrukken kleding met speciale inkt, die niet gaat bloeden. Deze inkt kan worden gebruikt bij diverse soorten kleding: polyester kleding, softshell kleding, sportkleding, enzovoort. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven!

Gooi uw bloedende kleding niet weg!

Heeft u onlangs kleding laten bedrukken en is deze gaan bloeden? Gooi uw kleding dan niet weg: Klunder Screen & Digital Print kan u in de meeste gevallen een effectieve oplossing bieden die u minder kost dan wanneer u opnieuw kleding moet laten bedrukken. Neem ook in zulke gevallen gerust contact met ons op.

Author: admin