Ontdek de unieke Mimaki UCJV300-160 printer

Ontdek de unieke Mimaki UCJV300-160 printer

Bij Klunder Screen & Digital Print werken wij altijd met het nieuwste van het nieuwste op technisch gebied om onze klanten tevreden te maken en te houden. Graag vertellen wij u daarom over het nieuwe paradepaardje van ons printbedrijf in Twello: de superprinter de Mimaki UCJV300-160. Deze printer geldt momenteel als het hoogst haalbare als het aankomt op printkwaliteit, printsnelheid, geïntegreerde snijtechnieken en milieuvriendelijkheid.

Printers uit de UCJV300-serie van Mimaki zijn met name gewild in de wereld van het digitaal printen door de revolutionaire Led-UV techniek. Dat zit hem in deze drie eigenschappen:

 1. De ongekende mogelijkheden voor meerlaags printen.
 2. De printers uit de klasse UCJV300 kunnen zeer goed op wit printen, wat goede nieuwe mogelijkheden biedt voor bijvoorbeeld raamstickers voor winkels en ondernemingen.
 3. De apparaten hebben uitgekiende ingebouwde snijplotmogelijkheden.

Bij welke opdrachten heeft u baat bij een Mimaki UCJV300-160 printer?

De onderstaande soorten drukwerk gaan door middel van de Led-UV technologie nu in diverse opzichten beter, makkelijker en sneller dan u gewend zal zijn:

 • Stickers
 • Posters
 • Backlit
 • Canvas
 • Textiel
 • Behangpapier
 • Labels

Het Japanse printermerk Mimaki is zeg maar de BMW onder inkjetprinters en snijsystemen groot formaat printers voor professionals, met een enorme status in het betere digitale printen in bijvoorbeeld de drukkerswereld en de medische wereld. Op basis van decennialange ervaring komen er met regelmaat de meest briljante en innovatieve grootformaatprinters van hun tekentafels. Elke test en review van de Mimaki UCJV300-160 printer markeert wat voor een uniek apparaat dit is.

Eigenschappen, kenmerken en voordelen van de Mimaki UCJV300-160 Printer

 1. De printer is ongekend snel, wat natuurlijk ideaal is als u een grotere order bij ons zou plaatsen en er haast is geboden.
 2. De inkt is direct droog, dus u kan uw bestelde artikel direct meekrijgen of verwerken.
 3. Er wordt geprint met het revolutionaire LUS-170, de inkt die niet alleen beter is voor het milieu maar ook een betere krasbestendigheid kent dan u gewend bent en een nog levendiger en naturel printresultaat weet neer te zetten, ook als het gaat om het produceren van zeer complexe prints. Hij heeft een zeer nauwkeurig en consistent kleurbeheer.
 4. Behalve een haarscherpe afdruk kunt u een opmerkelijk lange tijd van het eindproduct kunt genieten in het geval van outdoor gebruik.
 5. Andere milieuvoordelen zijn het ongekend lage stroomverbruik en het gegeven dat er geen onnodige ozon- of warmte-uitstoot optreedt vanwege UV-Led. Ook zijn er meerdere media-
  mogelijkheden doordat er geen warmte vrijkomt van de UV Led-oplossing.
 6. Hij kan probleemloos werken met witte inkt door de zelfontwikkelde Mimaki Circulation technologie.
 7. Hij kan in een zevenkleurenmodus in één take vier laags printen
 8. Deze printer kan backlit printen als er aan de voorzijde en achterzijde een verschillend beeld zou zijn.
 9. De printkoppen kennen resoluties van 300, 600, 900 en 1200 dpi.
 10. Snijden gaat beter dan voorheen vanwege technieken als ID cut, zero crop marks en intermediate marks.

De voordelen van de Mimaki UCJV300-160 bij raamstickers voor bedrijven en organisaties

De reeds genoemde witprintmogelijkheden van deze Mimaki grootformaatprinter zorgen voor mooiere, betere en snellere resultaten voor raamstickers in bijvoorbeeld de detailhandel, bedrijven, bewegwijzering, of andere soorten boodschappen op ramen. Sign en belettering op glas zag er nog nooit zo fraai uit.

Door middel van deze printer kunnen stickers voor ramen worden geproduceerd op ultra clear folie, waarbij een betere contrastwerking mogelijk is die onder het beeld op een witlaag wordt aangebracht. Daarbij kan in spiegelbeeld worden geprint en daarbij de witlaag erboven drukken. Raamstickers hebben hierdoor een betere bescherming tegen vandalisme, vervuiling en andere zaken.

Author: admin