Klunder SD levert printwerk van 1,60m breed

Klunder SD levert printwerk van 1,60m breed

Sinds eind 2017 kan Klunder Screen & Digital Printing in Twello digitaal printwerk leveren van 1,60m breed! Zo loopt u niet meer aan tegen het feit dat u meerdere banen ziet in uw drukwerk. Vaak wordt deze techniek van het brede printwerk toegepast op zelfklevend vinyl. De vraag komt vooral van bedrijven die hun auto’s willen bestickeren. Ook geschikt voor carwrapping (maximaal 153cm breed).

Digitaal breed printwerk door Klunder SD

Het brede printwerk van 1,60m breed, wordt gedaan door onze digitale printer. Digitaal printen is heel eenvoudig: u heeft ontzettend veel mogelijkheden en het printwerk kan snel gerealiseerd worden. U stuurt uw wens in en wij kunnen in de juiste kleuren en formaten printen voor onder andere uw stickers, carwrapping, reclameborden, of grootse posters. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben veel kennis van kleuren, dus kwaliteit gegarandeerd.

Extra service: lamineren van uw brede drukwerk

Klunder SD biedt ook de service om uw brede printwerk te lamineren. Lamineren is een afwerkingstechniek dat wordt gebruikt om drukwerk een luxe uitstraling te geven. Een transparante folie wordt op het drukwerk aangebracht. Naast dat het een luxe uitstraling brengt, adviseren we u deze afwerkingstechniek ook voor meer stevigheid en voor een langere gebruiksduur. Lamineren voegt alleen extra’s toe aan uw printwerk en zal zeker geen kwaliteitsverlies opleveren. Lamineren is mogelijk in glanzende, matte en zijdeglanzende uitvoering. Tevens kunnen wij ook de prints voorzien van anti-graffiti, floor-graphics en vele andere soorten laminaat!

Voordelen printwerk van 1,60m breed

  • U ziet geen of minder banen in uw drukwerk
  • U kunt uw auto in één keer bestickeren
  • U sluit aan bij uw huisstijl in groot formaat
  • Uw printwerk zal niemand ontgaan

Groots printwerk is geen probleem bij KlunderSD

We zijn een drukkerij in Twello, maar denken en drukken groots. U hoeft ons iets te vragen, wij denken met u mee en vinden altijd een oplossing. Wilt u meer weten over het printen in groot-formaat van bijvoorbeeld 1,60m breed, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag ter woord, bel: 0571-27662 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Author: admin