Kindvriendelijke verf die voldoet aan de EN 71-norm

Kindvriendelijke verf die voldoet aan de EN 71-norm

De feestmaand december staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer volop reclame wordt gemaakt voor speelgoed voor kinderen. Al vele tientallen jaren mag de speelgoedsector rond de maand december rekenen op bovengemiddelde belangstelling van ouders en grootouders. Toch is speelgoed niet altijd zo onschuldig als het lijkt. Kies daarom voor de kindvriendelijke verf van Klunder Screen & Digital Print. Met deze kindvriendelijke verf kiest u voor de zekerheid dat kinderen veilig en onbezorgd met hun speelgoed kunnen spelen.

Veiligheidsnorm EN 71 voor speelgoed

De grote belangstelling die ouders ieder jaar in december tonen voor speelgoed is logisch te verklaren. Kinderen vinden het namelijk niet alleen erg leuk om met hun speelgoed te spelen, maar met bepaalde soorten speelgoed kan spelen voor een kind bovendien ook heel leerzaam zijn. Er bestaat zelfs speciaal educatief speelgoed, dat een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van een kind. Geen wonder dus dat speelgoed bij ouders en grootouders al sinds jaar en dag enorm populair is in december, de feestmaand met Sinterklaas op 5 december en Kerst op 25 en 26 december.

Speelgoed lijkt op het eerste gezicht misschien een erg onschuldig product, maar aan speelgoed zijn ook vele (verborgen) gevaren verbonden. Deze gevaren zijn niet altijd direct zichtbaar en hebben vooral te maken met de veiligheid van het speelgoed. Daarom is door het Nederlands Normalisatie-instituut (NEN) de EN 71-norm in het leven geroepen. Deze norm garandeert ouders dat het speelgoed van hun kind voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Speciale kindvriendelijke verf

De EN 71-norm heeft met name betrekking op de mechanische en fysieke eigenschappen van speelgoed. Eén van de dingen die hieronder vallen, zijn de materialen waaruit speelgoed wordt vervaardigd en de verf die op het speelgoed wordt aangebracht. Wilt u er zeker van zijn dat uw speelgoed aan de veiligheidsnorm voldoet? Klunder Screen & Digital Print gebruikt speciale kindvriendelijke verf, die aan de strenge EN 71-veiligheidsnorm voldoet.

Kindvriendelijke verfsoorten

Kindvriendelijke verf bestaat in diverse soorten, ieder met hun eigen toepassing. Bij Klunder Screen & Digital Print garanderen we dat alle kindvriendelijke verfsoorten die worden toegepast van de hoogste kwaliteit zijn. Klunder Screen & Digital Print is al sinds 1983 actief in het bedrukken van speelgoed voor opdrachtgevers uit heel Nederland. Dankzij alle ervaring die we sindsdien hebben opgebouwd, weten we als geen ander hoe we de vele soorten speelgoed zo goed mogelijk kunnen behandelen en bedrukken.

Vragen over kindvriendelijke verf?

Wilt u meer weten over de kindvriendelijke verf van Klunder Screen & Digital Print? Heeft u vragen over onze kindvriendelijke verfsoorten? Wilt u graag meer informatie over de toepassing ervan? Of bent u benieuwd wat Klunder Screen & Digital Print concreet voor u kan betekenen? Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op! Dat kan telefonisch (0571-276622), per mail (info@klundersd.nl) of door het contactformulier op onze website in te vullen. Nadat we uw vraag hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Author: admin