Écht oranje met onze Roland grootformaat printer

Écht oranje met onze Roland grootformaat printer

Klunder Screen & Digital Print uit Twello kan als een van de weinigen écht oranje printen met een Roland Eco Solvent printer. Wij importeren eigen inkten en nu ook de speciale oranje tinten. We hebben ervaring met de Roland grootformaat printer en leggen u graag uit wat wij te bieden hebben.

Digitaal printen laat je doen door Klunder SD

Met digitaal drukwerk worden uw aangeleverde bestanden direct omgezet naar uw reclamemateriaal. Digitaal drukwerk kan bestaan uit stickers, ansichtkaarten, visitekaartjes, reclameborden… Als u snel een kleine oplage wenst, raden wij u zeker het digitale printen aan. Uw bestanden worden rechtstreeks naar de digitale printer gestuurd, wat betekent dat we nóg sneller klaar zijn met printen dan bij offset drukwerk. Ook bij gepersonaliseerd printwerk kiest u voor digitaal printen!

Krachtig oranje printen in jouw buurt!

Bij Klunder SD in Twello weet u zeker dat als u oranje kiest, u een zeer heldere oranje in uw drukwerk weer ziet. Wij importeren onze eigen inkten in de Roland printer. Het is best uniek in de omgeving van Twello dat wij met oranje inkt werken in een Roland grootformaat printer. Bij normale digitale printers worden kleuren gemengd, dus magenta en geel vormen samen oranje. Het lastige is dan om zuivere tinten oranje te printen. Bij Klunder Screen & Digital Print uit Twello is het printen in allerlei oranje tinten geen probleem!

Voordelen oranje printen met Roland Printer

Naast dat we niet meer hoeven te mengen totdat we oranje krijgen, heeft het oranje printen met de Roland grootformaat printer nog meer voordelen

  • Krachtig oranje kleur op al uw drukwerk
  • Groter kleurenbereik
  • Maatwerk ten top
  • We kunnen met onze colormanagement feilloos aansluiten bij uw (oranje) huisstijl

Neem contact op met uw drukkerij Klunder SD in Twello

Wilt u meer weten over digitale druk of over onze Roland printer of over de oranje kleuren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen en helpen u met plezier. We zetten graag onze kennis, ervaring en expertise in om uw verder te helpen. Ook denken we altijd actief met u mee. Als u maar tevreden bent!

Author: admin