Braille vernis drukken

Braille vernis drukken

Wilt u de omslag van uw brochure een extra luxe uitstraling meegeven? Mogen uw visitekaartjes best een beetje chiquer? Bij Klunder Screen & Digital Print kunnen we uw drukwerk voorzien van een braille vernis.

Wat is een braille vernis eigenlijk?

Een braille vernis is een transparante laag die op het oppervlak wordt aangebracht. Doordat de laag transparant is, blijft het originele oppervlak gewoon zichtbaar. De uitstraling gaat er echter flink op vooruit: het papier wordt dikker, krijgt een donkerder tint en daarmee ook een exclusievere uitstraling dankzij de braille vernislaag.

Is een braille vernis alleen voor brochures en visitekaartjes?

Nee, Klunder Screen & Digital Print kan ook een braille vernislaag drukken op bijvoorbeeld uw leaflet of op de omslag van uw documentatiemappen. Door het formaat hoeft u zich niet te laten tegenhouden: een braille vernislaag kan worden gedrukt op een formaat van maximaal 70 x 100 centimeter. Ook een grootformaat poster kunt u daardoor laten voorzien van een braille vernislaag.

Ook een braille vernislaag laten drukken?

Wilt u ook een braille vernislaag laten aanbrengen op bijvoorbeeld uw boek of op de visitekaartjes van de werknemers van uw bedrijf? Of bent u benieuwd wat we bij Klunder Screen & Digital Print concreet voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op; wij helpen u graag!

Author: admin